Begeleiden van Starters.

Voordat je gaat starten als zelfstandig ondernemer heb je daar vaak al een hele tijd over nagedacht. Als je het besluit dan genomen hebt komen er toch vaak nog zaken op je af waar je vooraf niet aan hebt gedacht. Met name, hoe ga ik mijn administratie bijhouden, is voor vele starters een groot struikelblok. En juist daarvoor ben je bij Jet’s Cijfertaal op het juiste adres. Ik begeleid starters zodat je ook de administratie op een goede manier gaat starten.

Tijdens een gesprek gaan we samen bekijken hoe u e.e.a. wilt gaan doen. Je kunt zelf de administratie gaan bijhouden of Jet’s Cijfertaal de administratie laten verzorgen.

Als je de keuze maakt om zelf administratie te gaan bijhouden adviseer ik mijn klanten om met het pakket van Snelstart (info zie button onderin) te gaan werken. Dit is een goed, toegankelijk pakket voor u als starter. Het inrichten van dit pakket gaan we samen doen, zodat u ook daadwerkelijk weet waar je mee bezig bent en om zo een goed gevoel bij uw eigen onderneming te gaan krijgen. Op dit moment heb ik al een aantal starters die met dit pakket werken en ze zijn er allemaal enthousiast over omdat ze nu ook zelf zien wat er hun onderneming gebeurt.

Als je als starter de keuze maakt om Jet’s Cijfertaal de administratie te laten gaan bijhouden, gaan we u begeleiden hoe u uw administratieve spullen aan dient te leveren zodat alles goed en juist voor u verwerkt kan gaan worden. Ik zorg er dan voor dat alles per kwartaal keurig verwerkt wordt. We kijken daarna samen hoe het met uw onderneming gaat en of er verbeterpunten zijn.

Komt u nog andere zaken tegen tijdens het starten van uw onderneming, waar u geen raad mee weet, neem gerust contact op met Jet’s Cijfertaal en ik ga het voor u uitzoeken.

Dus bent u een starter uit Berghem, Oss, Heesch, Nistelrode, Megen, Lith, Herpen, Macharen of Haren of een ander omliggend dorp van Berghem en zoekt u goede begeleiding bij het opzetten van uw onderneming, bent u bij Jet’s Cijfertaal aan het juiste adres.

Kortweg: starters zijn op het juiste adres bij Jet’s Cijfertaal

Ik ben in 2013 ontslagen en wilde vanuit een WW situatie in 2014 voor mezelf beginnen. Ik ben toen uiteindelijk in contact gekomen met Jet’s Cijfertaal. Vanaf het begin was er een goede klik. En het belangrijkste was dat ik in simpele taal uitgelegd kreeg wat ik moest doen om de administratie goed ordenen zodat deze verwerkt kon worden. Nu ruim 2 jaar later ben ik nog steeds tevreden met mijn keuze voor Jet’s Cijfertaal.

In wilde voor mezelf starten maar liep met het “probleem” rond hoe moet ik mijn administratie bij gaan houden. Via via ben ik bij Jet’s Cijfertaal uitgekomen. Nu  2 jaar verder verzorg ik zelf mijn administratie, in Snelstart, en Jet’s Cijfertaal controleert deze 4 keer per jaar. Ik had nooit verwacht dat ik de administratie zelf zou gaan bijhouden, maar door de goede begeleiding is dit wel gelukt.