Boekhouder voor ZZP-ers in de bouw regio Berghem.

Jet’s Cijfertaal is de boekhouder voor de ZZP-er die werkzaam is in de bouw. Bent u metselaar, timmerman, loodgieter of oefent u een ander beroep uit wat connecties heeft met de bouw kunt u bij Jet’s Cijfertaal terecht.

Ik heb me op de bouwbranche gericht omdat ik, naast 25 jaar ervaring in de bouw, ook de ZZP-ers in deze branche wil helpen in moeilijke tijden. Eerst was de crisis het probleem en nu gooit de wet DBA roet in het eten. De grote bouw bedrijven maken steeds nieuwe afwegingen waar de ZZP-er vaak de dupe van wordt. De concurrentie is groot en de prijzen zijn nog niet wat ze moeten zijn. Zeker in deze tijd moet u dus op de kleintjes letten en is het prettig als u ongevraagd advies krijgt van uw boekhouder.

Dus bent u die ZZP-er in de bouw die behoefte heeft aan bovenstaande zaken en komt u uit: Berghem,  Oss,  Heesch, Megen,  Lith, Herpen,  Macharen of Haren of een ander omliggend dorp van Berghem bel naar Jet’s Cijfertaal en ik zal u in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden voorleggen.

Kortweg:        zoekt u een boekhouder, die meedenkt, bent u bij mij op het juiste adres