Administratiekantoor voor de ZZP-er of V.O.F. in regio Berghem

Zoekt u als ZZP-er of V.O.F. een administratiekantoor in de buurt?

Als kleinschalig administratiekantoor richt Jet’s Cijfertaal zich speciaal op de ZZP-er en V.O.F. Voor deze kleinschaligheid heb ik bewust gekozen om dicht bij mijn klanten te kunnen staan. Wat ik uit ervaring heb gemerkt is dat bij grotere administratiekantoren de kleinere klanten vaak minder aandacht krijgen dan ze eigenlijk nodig hebben. Met name starters horen, zeker in het begin, extra begeleid te worden om de administratie goed in te kunnen richten.

Bij Jet’s Cijfertaal ben je in ieder geval geen “nummer”. Tevens heb je een vaste contact persoon die alle in’s en out’s van uw onderneming in de gaten houdt.

U kunt bij wijze spreken uw hele “schoenendoos” met administratie bij mij neerleggen en ik zorg dat er op het einde van het jaar een overzichtelijke jaarrekening gemaakt zal worden. Tussentijds hebben we regelmatig contact om de stand van zaken te bespreken.

In een persoonlijk gesprek wil ik u graag verder toelichten wat Jet’s Cijfertaal allemaal voor u kan betekenen.

Bel  06 – 23 88 13 00 of mail jets@cijfertaal.nl