Administratiekantoor voor starters

Zoekt u als starter een administratiekantoor bij u in de buurt en waar u geen nummer bent?

Als u wilt beginnen, als starter, met uw eigen onderneming loopt u tegen een aantal verplichtingen aan waar u aan moet voldoen. De verplichting waar de meeste starters het meest tegenop zien, is het bij moeten houden van een administratie. Dit is op zich al een hele onderneming om dit goed onder de knie te krijgen. Aangezien de meeste starters geen kaas hebben gegeten in het bijhouden van een administratie is het een verstandige keuze deze helemaal uit te besteden. Jet’s Cijfertaal kan u van uw administratieve zorg verlossen.

Jet’s Cijfertaal is een kleinschalig administratiekantoor gevestigd in Berghem. Voor deze kleinschaligheid is bewust gekozen om dicht bij de klant te blijven staan. De voornaamste doelgroepen van Jet’s Cijfertaal zijn met name de starters van een éénmanszaak (ZZP-er) of een V.O.F.

In een persoonlijk gesprek gaan we samen bekijken wat het beste bij uw onderneming past.  U kunt uw boekhouding in zijn geheel door Jet’s Cijfertaal laten verwerken, maar ook uw eigen bijgehouden administratie kan ik voor u controleren. Dus zoals u ziet, genoeg mogelijkheden. Maar uiteindelijk beslist uzelf of ik iets voor u kan betekenen of niet.

Bent u starter en wilt u meer informatie over wat Jet’s Cijfertaal voor u kan betekenen bel dan  06 – 23 88 13 00 of druk op de envelop hieronder

Wat zeggen starters:

In 2014 ben ik  vanuit een WW situatie voor mezelf begonnen. Ik ben toen uiteindelijk in contact gekomen met Jet’s Cijfertaal. Vanaf het begin was er een goede klik. En het belangrijkste was dat ik in simpele taal uitgelegd kreeg wat ik moest doen om de administratie goed ordenen zodat deze verwerkt kon worden. Nu ruim 2 jaar later ben ik nog steeds tevreden met mijn keuze voor Jet’s Cijfertaal.

Ik wilde voor mezelf starten maar liep met het “probleem” rond hoe moet ik mijn administratie bij gaan houden. Via via ben ik bij Jet’s Cijfertaal uitgekomen. Nu  2 jaar verder verzorg ik zelf mijn administratie, in Snelstart, en Jet’s Cijfertaal controleert deze 4 keer per jaar. Ik had nooit verwacht dat ik de administratie zelf zou gaan bijhouden, maar door de goede begeleiding is dit wel gelukt.