Controleren van uw administratie

U boekt uw administratie zelf in. Termen als debiteuren en crediteuren zijn voor u niet geheel vreemd.

Toch kent iedere boekhouding op bepaalde momenten moeilijke boekingen. Deze kunnen u vele hoofdbrekers bezorgen. Wanneer boek je iets als investering of wanneer zijn het kosten? En zo kunnen er nog vele hoofdbrekers meer zijn. Bent u nog een beginner en wilt u de gehele, door u gevoerde administratie door mij laten controleren, dan kunt u vanzelfsprekend ook een beroep doen op Jet’s Cijfertaal.

U voert zelf uw administratie, in een eigen boekhoudpakket, met mijn ondersteuning als een controlerende rol. U bent in deze verantwoordelijk voor het op een juiste manier voeren van uw administratie, zodat aan het einde van het jaar vanuit uw cijfers een goede jaarrekening gemaakt kan worden.

Mijn rol in deze bestaat uit onderstaande zaken.

  • Het controleren van uw eigen bijgehouden boekhouding in uw eigen boekhoudpakket.
  • Verzorgen van BTW aangiften.
  • Het opmaken van een jaarrekening.
  • Het verzorgen van correspondentie met de belastingdienst en UWV.
  • Het verzorgen van de inkomstenbelastingformulieren voor u en eventueel uw partner.

Ik adviseer altijd, mocht je zelf je administratie gaan verwerken, te kiezen voor het pakket Snelstart (info zie button hiernaast)                                                      Dit is een laagdrempelig boekhoudpakket wat simpel is van opzet en dat zelfs te koppelen is aan mijn pakket. Hierdoor is de controle een stuk simpeler en kunt u ook makkelijker vragen stellen.

Als u kiest voor deze optie is het van belang dat u en ik minimaal 1 keer per 3 maanden contact hebben om zaken door te spreken. Tijdens die gesprekken zullen we dan tevens de stand van zaken bespreken zoals ze er op dat moment voor staan.

Kortweg:          samen maken we het geheel compleet