Verwerken van uw administratie

Het bijhouden van een administratie kost tijd, voor een ondernemer met beperkte boekhoudkennis zelfs veel tijd. En tijd is geld, u had immers ook extra tijd aan uw onderneming kunnen besteden. Doen waar u goed in bent levert toch meer op dan bezig te zijn op onbekend terrein.

Wanneer u ervoor kiest om uw administratie niet uit te besteden, zult u toch een boekhoudsoftware pakket dienen aan te schaffen, of een online abonnement dienen te nemen. Ook dit zijn voor u allemaal extra kosten. Al met al een pittige investering voor ondernemers, die hun tijd en geld beter kunnen besteden. Komt uw onderneming eerst of uw administratie? Het uitbesteden van uw administratie is dus eigenlijk helemaal zo gek nog niet. Zeker wanneer u hiervoor een ervaren kantoor kunt inschakelen. Of de te verwerken administratie nu betrekking heeft op een éénmanszaak of een V.O.F bij Jet’s Cijfertaal bent u aan het juiste adres.

Dit houdt in dat ik uw complete administratie verwerk. U factureert zelf en betaalt zelf uw rekeningen. Ik verzorg de diverse werkzaamheden die u normaal tegenkomt bij het voeren van een administratie.

De volgende werkzaamheden vallen hieronder:

  • Het verwerken van uw boekhouding. (ik boek de inkoop- en verkoopfacturen, verricht de bankboekingen en houd het kasboek bij)
  • Verzorgen van BTW aangiften.
  • Het opmaken van een jaarrekening.
  • Het verzorgen van correspondentie met de belastingdienst en UWV.
  • Het verzorgen van de inkomstenbelastingformulieren voor u en eventueel uw partner.
  • Als u kiest voor deze mogelijkheid is het van belang dat u en ik minimaal 1 keer per 2 maanden contact hebben om zaken door te spreken. Tijdens die gesprekken zullen we dan tevens de stand van zaken bespreken zoals die er op dat moment voor staan.

Kortweg:        ik verwerk zoals het hoort