Jet’s Cijfertaal sponsort team tijdens Samenloop voor Hoop in Berghem

Komend weekend wordt in Berghem de Samenloop voor Hoop wandeltocht gelopen. Deze 24 uurs wandeltocht start op Zaterdag 11 april om 14.00 uur en eindigt op Zondag 12 april om 14.00 uur. In totaal hebben er 115 teams ingeschreven en het totale deelnemersveld bestaat uit 2500 wandelaars.

Er zijn gedurende deze 24 uur ook speciale momenten ingebouwd. Op Zaterdag is om 22.00 uur de kaarsenceremonie. Dan zal de wandelroute verlicht worden met kaarsen zie in een versierde kaarsenzak langs het gehele parcours neergezet zijn.

Jet’s Cijfertaal sponsort 1 deelnemend team genaamd Klavertje 4. In dit team zitten 27 wandelaars waarvan een 5 tal survivors. Een survivor is iemand die de ziekte kanker heeft overwonnen. Voor hen is een uitgebreid verwen programma in elkaar gezet waar ze aan mogen deelnemen. Jet’s Cijfertaal heeft voor deze sponsoring gekozen omdat teveel mensen jaarlijks nog het slachtoffer worden van de ziekte kanker. Met deze Samenloop voor Hoop in Berghem hoopt Jet’s Cijfertaal een bijdrage te leveren voor de bestrijding tegen deze ziekte.

Het gehele team zal herkenbaar zijn aan de groene petjes met een klavertje 4 erop.

cijfertaal