Administratiekantoor voor ZZP stukadoor

In de bouw is het altijd raak, zo is het niet makkelijk voor de ZZP stukadoor in de bouwsector. De prijzen staan vaak onder druk, en het werk ligt niet altijd voor het oprapen. Om toch het hoofd boven water te houden is het van belang om uw administratie goed bij te houden en op tijd de juiste boekhoudkundige adviezen te krijgen. Jet’s Cijfertaal is het administratiekantoor voor de zelfstandige in de bouw. Wij verwerken uw administratie volgens de regels en onderscheiden ons door het geven van de juiste adviezen op het juiste moment. Zowel boekhoudkundig als op ondernemers vlak.

Als advies vragen kan ik bijvoorbeeld noemen:

    • is het verstandig om een nieuwe bus te kopen in deze tijd.
    • moet ik hem op de zaak zetten of toch privé.
    • hoe ga ik om met slechte betalende klanten.
    • en meer…

Ervaring bouwsector als administratiekantoor

Dit zijn zaken waar u als stukadoor tegen aan kunt lopen door het jaar heen. Er zijn wellicht nog meer zaken waar u tegen aan loopt maar Jet’s Cijfertaal kan u van het juiste antwoord voorzien. Deze manier van adviseren kan Jet’s Cijfertaal u bieden omdat er 25 jaar ervaring in de bouwsector aanwezig is.

Om u goed te blijven informeren zal Jet’s Cijfertaal u 4 keer per jaar d.m.v. grafieken laten zien hoe uw onderneming op dat moment ervoor staat. Dus u zult als stukadoor niet op het einde van het jaar verrast worden door een verlies om extra hoge winst.

Inkomstenbelasting voor u als ZZP stukadoor is ook geregeld

Tevens verzorgt Jet’s Cijfertaal uw inkomstenbelastingformulieren van u en een eventuele partner. Ook zorgen we dat uw toeslagen juist uitgekeerd blijven worden. Door wisselende inkomsten kan dit nog als eens wisselen en daardoor kunt u verrast worden, door de fiscus,door een fikse terugbetaling. Tevens zijn de BTW aangiftes bij mij in goede handen.

Het juiste administratiekantoor voor u als ZZP stukadoor in Brabant

Dus bent u een ZZP Stucadoor uit Berghem, Oss, Heesch, Nistelrode, Megen, Lith, Herpen, Macharen of Haren of een ander omliggend dorp van Berghem en zoekt u goede begeleiding voor het bijhouden van uw administratie en adviezen t.b.v. uw onderneming bent u bij Jet’s Cijfertaal aan het juiste adres.

    Kortom: stukadoors zijn op het juiste adres bij Jet’s Cijfertaal