Administratiekantoor voor zelfstandige in de bouw

Jet’s Cijfertaal richt zich als administratiekantoor op zelfstandigen in de bouw. Of u nu metselaar, timmerman, loodgieter, stukadoor of ander beroep uitoefent in de bouw. Weet dat u bij administratiekantoor Jet’s Cijfertaal terecht kunt. Onze jarenlange ervaring in de bouw, de verschillende bouwbedrijven en zelfstandigen binnen de bouwsector maken dat wij weten waar we het over hebben.

ZZP’er in de bouw

Als je besloten hebt om zelfstandige in de bouw te worden komt er veel op je af. Jet’s Cijfertaal heeft zich gespecialiseerd om startende bouw ZZP-ers te begeleiden in het bijhouden van de administratie en zaken erom heen.
Zoals contact met UWV, belastingdienst, verzekering e.d.

Administratiekantoor ZZP bouw

Waarom specifiek de bouwsector, dit komt omdat Jet’s Cijfertaal 25 jaar ervaring in huis heeft in het voeren van administraties voor bouw gerelateerde bedrijven. Deze ervaring is opgedaan bij zowel kleine zelfstandige in de bouw als grote bouw gerelateerde BV’s. Door deze ruime ervaring is Jet’s Cijfertaal in staat om al uw administratieve zaken goed te kunnen verwerken c.q. begeleiden.

Overstappen naar een administratiekantoor voor bouw gerelateerde bedrijven

Ook als u al enkele jaren een eenmanszaak heeft kunt u bij Jet’s Cijfertaal terecht. Bij mij staat persoonlijk contact hoog in het vaandel en daardoor krijgt u de aandacht waar u als ondernemer recht op heeft.

Jet’s Cijfertaal verzorgt tevens uw BTW aangifte en indien gewenst vullen wij uw Inkomstenbelasting formulier voor uw bedrijf en eventuele partner ook in.

Administratiekantoor bouw in brabant

Als administratiekantoor gericht op bouw en bouw gerelateerde bedrijven richten wij ons op de regio Berghem, Oss, Heesch, Megen, Lith, Herpen, Macharen of Haren. Persoonlijk contact en snel kunnen schakelen omdat we in de buurt zitten vinden wij zeer belangrijk. Heb jij een bouw bedrijf, ben je zelfstandige in de bouw en je zoekt een administratiekantoor dat weet wat er speelt in de bouw. Neem dan gerust contact op.