Robbie Hoeks Schilderwerken uit Berghem

Robbie Hoeks Schilderwerken is gevestigd in Berghem en bestaat sinds begin 2007. Ik richt me met name op de particuliere klanten, maar ook bedrijven kunnen contact opnemen als zij een vakkundig advies nodig hebben. Mijn hoofdtaak bestaat uit binnen- en buitenschilderwerk, maar ook voor texwerk, behangen en houtrotreparaties kunt u bij Robbie Hoeks Schilderwerken uit Berghem altijd terecht. Ik wil mijn werkzaamheden dan ook op een vakkundige manier voor mijn klanten uitvoeren.

Een goed gevoel bij eerste gesprek!

Eind 2012 werd ik benaderd door Jet’s Cijfertaal om een vrijblijvend gesprek aan te gaan. Tijdens dit gesprek kreeg ik al vrij snel het goede gevoel wat ik belangrijk vind bij een administratiekantoor. Er werd mij op een simpele manier verteld hoe Jet’s Cijfertaal te werk gaat met het bijhouden van mijn administratie. Ook werd goed aangegeven wat er van mij verwacht zou gaan worden.

Hoge eisen aan werkzaamheden

Omdat ikzelf, zoals aangegeven, ook hoge eisen stel aan mijn eigen werkzaamheden verwacht ik dat mijn administratie op een juiste zorgvuldige manier wordt verwerkt. Dit gaat nu vanzelf omdat alles goed geregeld is onder andere met het aan- en afleveren van de ordners en het ongevraagd krijgen van tips en adviezen.

Ik heb na ruim een jaar samenwerken nog steeds het goede gevoel omdat Jet’s Cijfertaal er voor me is als nodig en omdat de deur gewoon open staat.

Mijn tip:
Zoek je een administratiekantoor waar alles gewoon goed geregeld is, en die voor je klaar staat als je ze nodig hebt neem dat contact op met Jet’s Cijfertaal.

Robbie Hoeks Schilderwerken - Berghem

Robbie Hoeks

www.robbiehoeksschilderwerken.nl