DMP Volièrebouw in Maren Kessel

Wij vonden een administratiekantoor waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat!

Wij zijn Tom en Jolanda Donhuijsen van DMP Volièrebouw en zijn gevestigd in Maren Kessel. Wij maken aluminium dierenverblijven zoals diverse soorten volières en broedkooien. Deze volières zijn niet alleen geschikt voor vogels maar ook voor knaagdieren, katten en kippen. Alles wordt op maat gemaakt en we leveren door het gehele land. Zelfbouwers kunnen ook bij ons terecht, we geven ze graag advies.

Begin 2013 waren we op zoek naar een nieuw administratiekantoor omdat onze oude boekhouder ermee ging stoppen. Hij attendeerde ons op Jet’s Cijfertaal uit Berghem. We zijn vrijblijvend in gesprek gegaan en er ontstond al vrij snel een vertrouwde band omdat er goed naar ons werd geluisterd. Gedurende het gesprek kregen we enkele adviezen en werd duidelijk uitgelegd hoe we het beste verder zouden kunnen gaan. Tevens werden we ook geholpen met het op de juiste manier verzamelen van onze administratie gegevens waardoor, ook voor ons, een duidelijk overzicht ging ontstaan. Nu ruim een half jaar verder zijn we ervan overtuigd dat we een goede keuze hebben gemaakt om voor Jet’s Cijfertaal te kiezen.

Ons advies vanuit Maren Kessel:

Ben je op zoek naar een administratiekantoor waar op een nette manier wordt gewerkt en persoonlijk contact hoog in het vaandel staat dan ben je bij Jet’s Cijfertaal aan het juiste adres.

www.dmpvolierebouw.nl DMP-Maren-Kessel

Tom en Jolanda Donhuijsen