Checklist belastingaangifte inkomstenbelasting

Aangifte Inkomstenbelasting

U dient binnenkort weer uw belastingaangifte inkomstenbelasting formulier in te vullen. Voor veel mensen blijft dit een hele onderneming.

Wij willen u graag ondersteunen.  Wij hebben voor u een checklist belastingaangifte inkomstenbelasting opgesteld. Hiermee heeft u een overzicht van wat u allemaal moet verzamelen voor uw IB aangifte.

Als u de informatie voor uw aangifte bij elkaar heeft gezocht is het invullen van uw inkomstenbelastingformulier vaak een fluitje van een cent. Uw administratiekantoor of de belastingdienst is u gegarandeerd dankbaar.

Wilt u de aangifte gezamenlijk invullen bij de belastingdienst, dan kunt u hiervoor een afspraak maken. U moet dan naast stukken die u moet verzamelen ook een aantal zaken meenemen.

  • een geldig legitimatiebewijs
  • de afspraak bevestiging
  • de aangifte brief
  • uw DigiD gegevens

Voorkom dat u teveel betaald of te weinig terug krijgt

U kunt ook een afspraak maken bij Jet’s Cijfertaal, als administratiekantoor helpen wij mensen bij het invullen en versturen van hun inkomstenbelastingaangifte. Wij kijken verder dan alleen het verwerken van de gegevens, als er voor u een besparing te realiseren is halen we die naar voren.

Komt u ondanks deze checklist voor uw aangifte er niet uit? Neem gerust contact op.  Gezamenlijk zorgen we voor dat de aangifte juist en compleet verstuurd gaat worden naar de belastingdienst.

Vragen over uw aangifte inkomstenbelasting ?

Heeft u vragen over het invullen van uw inkomstenbelastingformulier maak gebruik van de checklist belastingaangifte inkomstenbelasting. Dit is een pdf document dat u kunt uitprinten, zo kunt u eenvoudig zien wat u moet verzamelen en wat u al heeft en eventueel nog moet opzoeken.

Henriëtte van Gaal

Heeft u vragen, neem dan gewoon even contact op met Henriëtte van Jet’s Cijfertaal. Ik sta u graag bij in het juist verwerken van uw aangifte.