Administratiekantoor voor de ZZP-er in Berghem

Zoekt u als ZZP-er een administratiekantoor in de buurt?

Jet’s Cijfertaal richt zich als kleinschalig administratiekantoor speciaal op de ZZP-er en V.O.F. Ik heb deze keuze gemaakt omdat ik uit ervaring weet dat het voor veel ZZP-ers het bijhouden van hun administratie een probleem is. Om deze zorg bij u weg te nemen kunt u Jet’s Cijfertaal inschakelen om uw administratie vakkundig te laten bijhouden. U kunt uit de hele “schoenendoos” bij mij neerleggen en ik zorg dat het op het einde van het jaar een overzichtelijke jaarrekening gemaakt zal worden. Tevens zullen er diverse rapportages bijgehouden worden zodat u altijd op de hoogte blijft hoe uw onderneming ervoor staat.

Voor wie:

In een persoonlijk gesprek wil ik u graag verder toelichten wat Jet’s Cijfertaal allemaal voor u kan betekenen.

 

Bel  06 – 23 88 13 00 of mail jets@cijfertaal.nl